Ovdje pronađite odgovore na najčešća pitanja o vašem najdražem portalu 🙂

Za potrošače

Mogu li proizvode naručiti direktno preko vas?

Ne. Na portalu možete pretražiti ponudu hrane po kategorijima, mjestu ili nazivu, a nakon toga jednostavno kontaktirajte OPG i dogovorite se. Neki OPG-ovi nude dostavu, a do nekih se jednostavno zaletite i iskombinirajte posjet na selo sa izletom u prirodu 🙂

Dajete li garanciju na proizvode OPG-a?

Ne. Mi vam pružamo najlakši način za doći do hrvatskih proizvođača hrane, a sve ostalo dogovarate direktno sa njima.

Jesu li OPG ovi na portalu provjereni?

Svi OPG-ovi su prikupljeni direktnim kontaktom i uz potvrdu da se bave navedenom proizvodnjom. Ocjene i komentare pojedinih OPG-ova potražite direktno na njihovom profilu, a i sami možete ostaviti pohvalu 🙂

Što ako imam prigovor na proizvod OPG-a?

Najbolje je problem riješiti direktno sa proizvođačem na obostrano zadovoljstvo. Uvijek možete podijeliti svoje iskustvo komentarom na profilu proizvođača.

Za vlasnike OPG-a

Kako dodati svoj OPG?

Vrlo jednostavno 🙂

  1. U izborniku odaberete “Dodaj svoj OPG”
  2. Odaberete željeni paket
  3. Ispunite podatke o vašem OPG-u, dodate lokaciju, fotografije (idealno veličine 1920x800px)
  4. Pošaljete na autorizaciju
  5. Ako je sve OK i sve informacije su potpune vaš OPG je online 🙂

Mogu li besplatno dodati OPG?

Naravno! Ukoliko imate OPG sa jednom prodajnom lokacijom/sjedištem dodajete ga potpuno besplatno. Ako imate nekoliko prodajnih lokacije doplatite za paket koji vam omogućava do 3 prodajne lokacije!

Ako želite istaknuti svoj OPG kako bi bio uočljiviji kupcima i uvijek se pojavljivao na vrhu pretraga možete uzeti jedan od super povoljnih plaćenih paketa na 6 mjeseci  ili 1 godinu.

Hoću li nakon nekog vremena ipak dobiti račun za vaše usluge?

Ne, nikada. Račun dobivate isključivo ako želiti koristiti naše plaćene usluge poput OPG-ova sa više lokacija ili istaknutih OPG-ova

Što dobijem ako istaknem svoj OPG?

Istaknuti OPG-ovi uvijek su na vrhu svih pretraga, a i na naslovnoj stranici. Ukoliko netko pretražuje ponudu meda, a vaš OPG je istaknut on se pojavljuje prvi na listi rezultata.

Što ako imam organiziranu prodaju na više lokacija?

Ukoliko sezonski prodajete na više lokacija – npr. proizvođač ste malina a uz sjedište imate prodaju na Krku i u Zagrebu, možete uzeti paket za više lokacija kako bi sve lokacije bile povezane sa vašim jedinstvenim računom.

Za sve ostale

Mogu li oglašavati na Pajceku?

Naravno! Na Pajceku možete oglašavati putem bannera. Možete nam dostaviti vlastite bannere ili ih možemo izraditi za vas. Sami birate lokaciju bannera, vrijeme prikazivanja ili jednostavno prepustite nama da sve odradimo za vas.

Tko je vlasnik portala Pajcek.hr?

Vlasnik portala Pajcek.hr je poduzeće NymphByte d.o.o. iz Zagreba.

VIŠE